HTML

Légy te is Jedi

Friss topikok

Címkék

Archívum

Politikai alku Darth Dörner kinevezése?

2011.10.14. 14:52 :: Qui-Gon Jinn

Jabba Pista Coruscant Sith mestere nemrégiben bejelentette, hogy a Színházi Jedi Tanács kifejezett ellenkezését figyelmen kívül hagyva kinevezi a szélsőjobboldalon hordott fénykardjáról jól ismert Darth Dörnert a Coruscant-i Új Színházának élére. A hír birodalomszerte nagy felháborodást váltott ki, több rendszerből zavargásokat jelentettek.

A SEJT információi szerint a kinevezés mögött aljas alku áll. Neve eltitkolását kérő szenátusi forrásunk szerint az egész komédia mögött a Corusant Közlekedési Vállalat (CéKáVé) finanszírozásának kérdése húzódik meg. Úgy tudjuk, Jabba Pista, a Hutt lepaktált Palpatine Viktor szenátorral, hogy cserébe Darth Dörner kinevezéséért a főszenátor biztosítja a CéKáVé pénzügyi stabilitását.

(a Sejt)

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: viktor pista darth jabba palpatine coruscant dörner cékávé

A bejegyzés trackback címe:

https://jedi.blog.hu/api/trackback/id/tr23302942

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vállalta magát a legnépesebb "Vállald, hogy Jedi vagy..." jellegű oldal indítója 2011.10.15. 09:57:39

 Ezt kellett a Tominak tennie. Végre vállalta önmagát. Tehát, hogy ő a legnépesebb Jedi oldal indítója. Már sokkal hamarabb meg kellett volna tennie, és nem csak másokat erre ösztönözni. Mert ez onnantól egyértelmű átverés, amikor a magukat Jedi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása