HTML

Légy te is Jedi

Friss topikok

Címkék

Archívum

Palpatine Viktor távol marad

2011.10.17. 16:32 :: Qui-Gon Jinn

Palpatine Viktor főszenátor nem vesz részt a Galaktikus Köztársaság Kikiálltásának Ünnepén. Távolmaradásának oka, hogy „a Kereskedelmi Szövetséggel való nagy horderejű tárgyalásokon kell részt vennie” – jelentette be Palpatine Viktor személyi szóvivője, Vízfejű Darth Pítör.

A SEJT információi szerint Palpatine Viktor valójában a Sith lovagok éves találkozójára hivatalos, ahol új tanítványt fogad maga mellé, és egyben a Köztársaság Galaktikus Birodalommá való átformálásának újabb fejezetéről döntenek.

Elemzők szerint a főszenátor távolmaradásával azt jelzi, nem tekinti maga számára a továbbiakban értéknek a Köztársaság normáit, sokkal inkább a Kereskedelmi Szövetség (és esetlegesen a Sithek) erkölcsi nihilizmusát, és opportunizmusát.

(a Sejt)

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: köztársaság viktor darth palpatine vízfejű pítör

A bejegyzés trackback címe:

https://jedi.blog.hu/api/trackback/id/tr263309580

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jedi Tanács üléséről 2011.10.17. 17:48:07

 A Jedik nem bújhatnak a sötétség árnyékába és éppen ezért néhány fontos dolgot ebben a formában is közzé teszünk. Hiszen jelenleg már több mint 20 ezer ember vállalta fel valamilyen szinten a jedizmust. A Magyarországi  Jedi vallási jellegű ...

Trackback: Narancsos bukta receptje 2011.10.17. 17:31:03

Nem igazán magyar tradicionális recept, mert az inkább hazai gyümölcs alapú lekvárral, vagy gyümölcsízzel készül. A nevét adó narancs Magyarországon nem honos növény, nem igazodik az éghajlati körülményeinkhez. Hiába próbálták többször megtelepíteni, p...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása