HTML

Légy te is Jedi

Friss topikok

Címkék

Archívum

Buckalakó Máté üldözi a Dzsavákat

2011.10.15. 11:20 :: Qui-Gon Jinn

Nehéz idők elé néznek Tatuin bolygó dzsavái. A hajléktalan, és kihajigált robotok begyűjtéséből élő szerencsétleneket a Coruscant 8. kerületi kormányzója, Koocsis Buckalakó Máté szeretné kiszorítani a felségterületéről, a nem túl távoli jövőben pedig magáról bolygóról.

Koocsis erről előbb népszavazást írt ki, ami ugyan nem járt átütő sikerrel, ám úgy tűnik számára elegendő volt az üldöztetés megindításához. Ehhez a birodalomtól kapott rohamosztagosokat, akik az általa irányított Buckalakóközterület Felügyelőkkel közösen hajtanak végre irtóakciókat az aprócska dzsavák ellen.

A dzsavák számára Buckalakó Máté helyi határozatának életbelépése után már nem biztonságos semmilyen kültéri tartózkodás a Tatuin két napjának ege alatt.

A SEJT legfrissebb információi szerint Palpatine Viktor főszenátor éppen Koocsis Buckalakó Mátét nevezi ki a hajléktalan fajok problémájának megoldására birodalmi szinten.

(a Sejt)

1 komment · 4 trackback

Címkék: viktor máté buckalakó palpatine coruscant dzsava

A bejegyzés trackback címe:

https://jedi.blog.hu/api/trackback/id/tr533304671

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kövön üldögélt 2011.10.16. 19:01:11

 Terjednek a szabálysértési viccek a neten - és várhatóan egyre több lesz belőlük. Olvasd végig, érdemes!Remélem, tettét megbánta, és soha többé nem tesz ilyet.:)

Trackback: Kocsis Máté evangéliuma 2011.10.16. 18:59:12

 Van az úgy, hogy az ember átélt már sok mindent, és le tudja vonni a konzekvenciákat. Van aztán olyan is, hogy az ember fiatal, és azt hiszi, mindent tud.Rejtő Gábor írása:Új igehirdető tűnt fel a magyar politika színpadán. A 8keres polgármester ...

Trackback: Jedik nyílt levele a KSH-nak 2011.10.16. 16:41:37

Tisztelt KSH!A jelenleg folyó Népszámlálás fontosságát, az Önök szakmai felkészültségét és elkötelezettségét maximálisan szem előtt és tiszteletben tartva, a következő kéréssel fordulunk Önökhöz. Húsz ezer magyar állampolgár által is sérelmezett tény,...

Trackback: Vállalta magát a legnépesebb "Vállald, hogy Jedi vagy..." jellegű oldal indítója 2011.10.16. 16:40:06

 Ezt kellett a Vakondos Tominak tennie. Végre vállalta önmagát. Tehát, hogy ő a legnépesebb 18 ezer körüli tagsággal rendelkező Jedi oldal indítója. Már sokkal hamarabb meg kellett volna tennie. Mert ez onnantól egyértelmű átverés, amikor a magu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bubba72 2011.10.17. 22:05:16

Jól sikerült ma a tuntetesetek!:))))
500!!!!!
süti beállítások módosítása